تاریخ ارسال

برگزاری کلاس طبخ آبزیان در شهرستان زهک

 به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات آبهای داخلی استان ،این خبر را آقای شاهرودی رئیس اداره شیلات شهرستان زهک اعلام و افزود با هدف آشنایی با روشهای نوین طبخ آبزیان ،فرهنگ سازی مصرف آبزیان و کمک به افزایش سرانه مصرف ماهی،کلاس طبخ آبزیان در شهرستان زهک برگزار گردید

وی افزود در این  دوره آموزشی که در محل هنرستان دخترانه کار و دانش شهرستان برگزار شد  بیش از 50 نفر از بانوان شاغل در ادارات شهرستان با پخت 11 نوع روش پخت ماهی از جمله کراکر ماهی ، اسنک ماهی،کتلت ماهی، ماهی شکم پر و ... آشنا گردیدند.

قابل ذکر است ،مسئولین و مهمانانی از اداره کل آموزش و پرورش استان و اعضای شورای اداری شهرستان از کلاس فوق بازدید نمودند.