تاریخ ارسال

برنامه تلویزیونی پخت غذاهای محلی با ماهی منطقه سیستان با حضور گروه برنامه ساز شبکه هامون (سیتک روستا) با همکاری شیلات شهرستان نیمروز

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات آبهای داخلی استان درتاریخ 17/12/96 طبخ غذاهای محلی ماهی  باعنوان ماهی غذای سلامتی درشهرستان نیمروز با مشارکت گروه برنامه ساز شبکه هامون(سیتک روستا)، فرمانداری،بخشداری و دهیاری ها روستاههای صیادی، گروه های بهبود کیفیت وبازار آبزیان واموصید اداره کل شیلات استان و شیلات شهرستان نیمروز درمحل روستای حسین آذرنگ و با حضور بانوان شرکت کننده همراه با طبخ غذای های محلی با انواع ماهی آب شیرین (گرمابی) برگزارشد که مورد استقبال خوب خانواده های صیادان و مردم روستاهای صیادی مجاورقرار گرفت.

شهریاری رئیس گروه امورصید وصیادان اداره کل شیلات استان در این مراسم اظهار داشت: برگزاری برنامه های طبخ ماهی  را از اهداف و سیاست های ترویجی سازمان شیلات ایران عنوان نموده و هدف آن نیز فرهنگ‌ سازی در راستای مصرف غذاهای آبزی در راستای ترویج فرهنگ مصرف آبزیان، آموزش روش های مختلف طبخ، به منظور افزایش مصرف سرانه آبزیان بیان نمود.

ایشان افزودند اداره کل شیلات استان درکنارسایر کارهای محوری و زیربنایی و ترویجی در امورصید وصیادی با همکاری سایر ادارات و واحدهای اداره کل توجه ویژه ای نیز به احیاء وترویج روشهای طبخ سنتی ماهی دارد که انشالله بتوانیم در طول سال آینده در سایر مناطق روستایی و عشایری استان این برنامه ها را برگزار نمائیم وهرساله شاهد افزایش بیشتر سرانه مصرف ماهی دراستان باشیم.

در این مراسم که با حضوراعضاء شوراههای روستا و تعاونی های صیادی وصیادان شهرستان برگزار گردید فعالیتهای و صنایع سنتی مرتبط با فعالیت های صید وصیادی منطقه سیستان از جمله پرده بافی، توتن سازی،توربافی نیز توسط گروه تلویزیونی شبکه هامون استان به تصویر کشیده شد و قرار است این برنامه با محوریت طبخ غذاهای محلی با ماهی و صنایع دستی صیادی در ایام نوروز 97 از شبکه صداوسیمای استان پخش گردد.