تاریخ ارسال

برگزاری جشنواره طبخ ماهیان آب شیرین و غذاهای بومی محلی با ماهی در شهرستان مهرستان

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات آبهای داخلی استان سیستان و بلوچستان جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای بومی محلی طبخ شده با ماهی با مشارکت فرمانداری،مدیریت آموزش و پرورش،بسیج خواهران ،اداره شیلات شهرستان مهرستان و هماهنگی اداره کل شیلات استان در محل سالن اجتماعات آموزش و پرورش با حضور چشمگیر بانوان شهرستان

و شهرستانهای همجوار برگزار گردید.

در این جشنواره 170 نمونه غذا با انواع ماهیان آب شیرین تولیدی شهرستان ارائه و مورد استقبال گسترده مردم و مسئولین و ریش سفیدان شهرستان قرار گرفت.

سیستانی مدیر کل شیلات استان اظهار داشت ، این جشنواره در راستای سیاستهای سازمان شیلات ایران و با هدف ترویج فرهنگ آبزی مصرفی،آشنایی با انواع روشهای طبخ ماهی ،افزایش سرانه مصرف ماهی،آگاهی مردم از فواید مصرف ماهی و نهایتا کمک به پایداری حلقه های تولید برگزار گردید.

همچنین فرماندار محترم شهرستان مهرستان نیز ضمن حمایت از برگزاری این گونه جشنواره ها در شهرستان که باعث ترویج مصرف ماهی در بین آحاد مردم به عنوان ماهی غذای سلامتی می گردد از اداره کل شیلات استان و اداره شیلات شهرستان تقدیر نمود.

قابل ذکر است درپایان این مراسم به 20 نمونه غذای برتر به انتخاب داوران جشنواره  لوح تقدیر وجایزه نفیس اهدا گردید.